Gastenboek

FOKKE, PATRICIA, MINDY, FABIENE - JULI 2013

FOKKE, PATRICIA, MINDY, FABIENE - JULI 2013 Haus Igor

Vanavond vertrekken wij helaas…. Maar wat een mooi huis. Bij binnenkomst allen maar oe’s en ah’s gehoord wat een heerlijke luxe en wat een rust. Alles wat een mens nodig heeft om te kunnen relaxen en tot rust te komen is aanwezig in jullie prachtige comfortabele luxueze woning. Het voelde echt aan als een thuis deze 2 weken. We hebben mooie wandelingen gemaakt heerlijk gezwommen in de Milstättersee en Turrachersee. En hebben de Ragaschlucht beklommen met onze 2 kids, prachtig! Thuis gekomen konden de kindjes en wij heerlijk ontspannen in de jacuzzi of het bubbelbad. Wat wil een mens nog meer. Onze 2 weken zitter er alweer op en wij vertrekken vanavond weer richting Purmerend. Bedankt!

FAMILIE NIKS DE VRIES - AUGUSTUS 2013

FAMILIE NIKS DE VRIES - AUGUSTUS 2013

Ik wil je bedanken voor een geweldig huis, op een prachtige plek.

FAMILIE VAN LEEUWEN - MAART 2013

FAMILIE VAN LEEUWEN - MAART 2013

We hebben een geweldige week gehad in jullie mooie, gezellige, comfortabele en luxueze huis! Met z’n 10en heerlijk genoten en perfect kunnen skiën en snowboarden voor jong en oud. Mooie sneeuw gehad maar ook heerlijke zon. ‘s Avonds bubbelend buiten in de sneeuw is optimale luxe en genot! En de bedden zijn super. Zeker voor herhaling vatbaar in zo’n mooie omgeving. We wensen jullie nog jaren plezier met Haus Igor. Wij zullen deze ervaring nooit meer vergeten!. Kortom wij hebben genoten! Bedankt….gewoon omdat het kan!

FAMILIE RIJNFRANK - AUGUSTUS 2013

FAMILIE RIJNFRANK - AUGUSTUS 2013

Beste Mensen, Na 2 weken bloedheet Kroatië met veel zon, zee en zeilen is het heerlijk om 3 dagen af te koelen in de Oostenrijkse bergen. Een schitterend huis van alle gemakken voorzien, een mooie omgeving. Een prima plek om bij te komen. Hierna nog 2 dagen München en dan zit onze vakantie erop. Dank voor het verblijf in het sfeervolle huis. Het was heerlijk.

FAMILIE MOEDT - AUGUSTUS 2012

FAMILIE MOEDT - AUGUSTUS 2012

We hebben enorm genoten van dit heerlijke huis met alle gemakken! Na een wandeling of rondrit is het heerlijk om weer te relaxen in uw sfeervolle ‘Haus Igor’. Onze kinderen (en wij) hebben veel plezier beleefd aan de talrijke dieren rond het huis. De vele vogels, de 3 regelmatig terugkerende eekhoorns, de vlinders en een hert die vlak voor het huis langs liep.

FAM. VISSER - MAART 2014

FAM. VISSER - MAART 2014

Wilde je nog even heel hartelijk bedanken voor het ‘uitlenen’ van jullie fantastische huis. We hadden een SUPER vakantie. Wat een feest was het elke keer om na een heerlijk dagje skieen in het supermooie gebied, in Haus Igor ‘thuis’ te komen. Even heerlijk ontspannen in de Jacuzzi of het bubbelbad, neerploffen op de fijne bank, spelletje spelen aan tafel op die lekkere stoelen. Het eekhoorntje hebben we ook mogen bewonderen. Wat schattig zeg.

AD EN BOUKJE - JUNI 2013

AD EN BOUKJE - JUNI 2013

…de vooravond van ons vertrek. Vanwege bouwactiviteiten werd ons de mogelijkheid geboden om te verhuizen naar Haus Igor. We hebben een heerlijke tijd gehad in jullie huis. De omgeving goed verkend en veel uitstapjes gemaakt. We hebben genoten van alle luxe en comfort die dit huis te bieden had. Jammer dat het balkon wat weinig zon doorliet. We hebben na onze wandelingen de spieren lekker kunnen verwennen in de warmte van de Jacuzzi. Helaas zit ons vakantie er weerop morgen vertrekken we richting Friesland. Ad en Baukje Jannes en Anja

ALEX - NOVEMBER 2012

ALEX - NOVEMBER 2012

War ein supertolles Wochenende auf dieser luxuriösen Hütte hier! Wir kommen wieder, vielen Dank

FAM. DE BRUIJN - JANUARI 2016

FAM. DE BRUIJN - JANUARI 2016

Wat een heerlijk huis en schitterende omgeving. Wij hebben genoten van onze skivakantie en het gebied. Leuke pistes en lekkere restaurants. Thuiskomen en de jacuzzi in wat wil een mens nog meer. Dank je wel!

JOOP EN AGNES - AUGUSTUS 2012

JOOP EN AGNES - AUGUSTUS 2012

Wat een top locatie, wat een luxe, wat een sfeer. Wij hebben genoten van jullie huis en de omgeving. Wij zijn weer een beetje tot rust gekomen. En nu back to real live.

FRANK EN JOYCE - MAART 2013

FRANK EN JOYCE - MAART 2013

Super vakantie gehad, heerlijk gesnowboard en genoten van de omgeving. De luxe van het chalet laat je helemaal tot rust komen. Helemaal top!

FAMILIE HOEVE - MAART 2012

FAMILIE HOEVE - MAART 2012

Het huis is geweldig. Gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. Ook de kinderen hebben genoten van de sneeuw achter het chalet. Het skigebied is geweldig prachtige Pistes voor herhaling vatbaar.